Asa incep toate povestile frumoase si tot asa incepe si povestea noastra…

E o poveste cu un castel fermecat, pe care il gasesti pe Aleea Universitatii nr.40, in Constanta. De indata ce pasesti in el, te invaluie o atmosfera de basm. Zanele iti zambesc si te indruma sa le urmezi prin aventuri din care vei iesi intotdeauna invingator.

Provocarile te insotesc la tot pasul: printi si printese, zmei, concursuri, turniruri, piese de teatru si dulcile victorii purtate asupra zmeilor din cartile de limba romana si de matematica.

Si nu putem sa nu amintim provocarile de la concursurile de matematica de la care ne-am intors cu multe medalii. I-am invins pe Euclid, pe Arhimede si ne-au premiat curajul si istetimea. Am muncit mult, mult, dar a meritat. Zanele ne-au fost alaturi tot timpul si ne-au incurajat pas cu pas. Ne-am descoperit talentele actoricesti, inclinatiile spre muzica, arta si sport.

Daca te-am facut curios, pe tine, cititorule mic si mare, te asteptam sa ne treci pragul ca sa te convingi ca ti s-a relatat tot adevarul.

Si-am incalecat pe-o roata
Si nu v-am spus povestea toata!

Noutati

Inscriere Gradinita Casuta cu Povesti

 Documente necesare înscrierii: – Fisa de...

Citeste mai mult...

Inscrieri Scoala

Școala Primară ,,Petre Ispirescu” Constanța...

Citeste mai mult...

Metoda Helen Doron English

Citeste mai mult...

Acțiunile noastre

PARTENERI

Webdesign

Suntem mulțumiți de gama variată de activități desfășurate în grădiniță, acestea reflectându-se și în evoluția fetiței noastre de când vine la grădiniță.

Una dintre cele mai bune grădinițe întâlnite de noi.

Manghiuc Florin

Apreciez că activitățile efectuate corespund așteptărilor noastre și aduc o îmbunătățire semnificativă în dezvoltarea fetiței noastre.

Consultațiile cu părinții au un rol important și ne ajută să stabilim împreună cu cadrele didactice care sunt aspectele ce trebuie îmbunătățite in educația copilului.

Ilie Steluța

Am participat azi  cu o reală plăcere la activitățile desfășurate la grădiniță și aș dori să remarc în mod deosebit rezultatele vizibile obținute de copii în urma implicării doamnelor educatoare. Mă bucur foarte mult că am luat decizia de a înscrie fetița la această grădiniță.

Alexandroaia Dana