DESPRE NOI

”Nu zidurile fac  o școală, ci spiritul ce domnește într-însa” – Regele Ferdinand

Viziunea – Școala Primară ”Petre Ispirescu” Constanța își propune dezvoltarea competențelor cheie și potențialul creativ al fiecărui copil într-un mediu echilibrat din punct de vedere emoțional care să contribuie la creșterea încrederii în capacitățile proprii.

Misiunea noastră este de a asigura dezvoltarea liberă și armonioasă a personalității copilului, în funcție de ritmul și trebuințele sale și sprijinirea copilului în achiziționarea de cunoștințe, deprinderi și aptitudini necesare acestuia pe tot parcursul vieții. Pentru asigurarea unui mediu echilibrat emoțional la toate grupele și clasele din unitate se vor organiza activități de dezvoltare personală, de asemenea toate cadrele didactice vor aplica în demersul didactic strategii de învățare motivantă, de încurajare a încrederii în forțele proprii.

Urmărim lărgirea orizontului informațional, modelarea caracterelor, dezvoltarea spiritului de echipă. Transmiterea valorilor unității se realizează printr-o bună colaborare profesor-elev-părinte, copiii învățând din exemplul adulților care îi înconjoară.

Predare intensivă a limbii engleze prin metoda HELEN DORON 

Sediul grădiniţei este o clădire nouă cu 4 etaje (demisol, parter, 4 etaje) situată în apropierea Campusului Universitar. Grădiniţa dispune de curte interioară  nou amenajata cu jucarii de exterior adecvate nivelului de varsta. Curtea gradinitei este inconjurata de pomi fructiferi plantati in anii anteriori chiar de copii.

Regulament de Ordine Interioara

GRUPE

Grupa Mică – Fluturași

3 – 4 ani

Educatori:

Tobol Mariana

Maer Roxana

Grupa Mijlocie – Ciupercuțe

4 – 5 ani

Cadre didactice:

Marcu Andreea

Stănia Mihaela

Grupa Mare A – Albinuțe

 5 – 6 ani

Educatori:

Colceag Paulina

Nicola Manuela

Grupa Mare B – Steluțe

 5 – 6 ani

Cadre didactice:

Făcălău Elena

Ichim Felicia

ECHIPA NOASTRA 

MOSUTAN DAFINA

Coordonator cerc artă

ADĂSCĂLIȚA LOREDANA

Coordonator cerc artă teatrală

ILIE FLORENTINA

Coordonator aerobic, cerc dans

Toti profesorii

OFERTA EDUCATIONALA

Activitățile din grădiniță se desfășoară conform ”Curriculum-ului național pentru educație timpurie” nr. 5233 /1.09.2008, pentru nivelul I (3-5 ani) si nivelul II (5-7 ani) în ceea ce privește obiectivele, conţinuturile şi categoriile de activităţi.

MENIU

Alimentaţie sănătoasă pentru copii veseli şi sănătoşi.

Ca parte integrantă a programului nostru complet, servirea mesei are un rol foarte important, meniul copiilor fiind elaborat şi ales în funcţie de vârsta şi nevoile acestora.

Marturiile Parintilor

Suntem mulțumiți de gama variată de activități desfășurate în grădiniță, acestea reflectându-se și în evoluția fetiței noastre de când vine la grădiniță.

Una dintre cele mai bune grădinițe întâlnite de noi.

Manghiuc Florin

Apreciez că activitățile efectuate corespund așteptărilor noastre și aduc o îmbunătățire semnificativă în dezvoltarea fetiței noastre.

Consultațiile cu părinții au un rol important și ne ajută să stabilim împreună cu cadrele didactice care sunt aspectele ce trebuie îmbunătățite in educația copilului.

Ilie Steluța

Am participat azi  cu o reală plăcere la activitățile desfășurate la grădiniță și aș dori să remarc în mod deosebit rezultatele vizibile obținute de copii în urma implicării doamnelor educatoare. Mă bucur foarte mult că am luat decizia de a înscrie fetița la această grădiniță.

Alexandroaia Dana